Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Επιστημονικού Marketing Management

Το ενημερωτικό περιεχόμενο του περιοδικού προσφέρεται δωρεάν στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες

Η Επιμορφωτική Ύλη προσφέρεται μόνο στους συνδρομητές

Σύνδεση Χρήση
Ξέχασα τον κωδικό μου

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο Sustainability Roundtable στο Σικάγο

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο Sustainability Roundtable την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010 στο Chicago, USA. Προσκεκλημένοι της διοργάνωσης ήταν Καθηγητές πανεπιστημίου και στελέχη από εταιρείες, όπως: Hess Corporation, Wisconsin Energy, Baker Hughes, Carbon networks, ERM, Nuance Solutions, Koelnmesse, 2 Point Perspective και το Chicago Clean Energy Alliance. Το γκρουπ αποτελούνταν από μέλη τεσσάρων διαφορετικών εθνικοτήτων, ενώ έλαβε χώρα στο πιστοποιημένο Green Seal ξενοδοχείο του Chicago, «Talbott Hotel».
Η διοργάνωση των Sustainability Roundtables από το Κέντρο Αειφορίας (CSE) έχει ως στόχο να δώσει έμφαση στην έννοια της αειφόρου ανάπτυξης ως σημαντικού στοιχείου για την ανάπτυξη οποιασδήποτε εταιρείας. Η συγκεκριμένη συζήτηση με τον τίτλο «Αποτελέσματα από εφαρμογή εταιρικής στρατηγικής στην Αειφόρο Ανάπτυξη» (Return on Sustainability: Gaining Benefits from a Comprehensive Sustainability Strategy) αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα των άμεσων, οικονομικών οφελών της εφαρμογής της Αειφόρου Στρατηγικής. Οι παρουσιάσεις από τον Νίκο Αυλώνα Διευθύνοντα Σύμβουλο του CSE, τη Δήμητρα Γιαννίσης από το Chicago Manufacturing Center και τον Phil Baugh από το Green Exchange αναφέρθηκαν στις μεθόδους που χρειάζεται να ακολουθηθούν για να μετρήσουν τη σωστή εκτέλεση και τα οφέλη της Αειφόρου Στρατηγικής.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση συνέπεσε με το Global Accredited Workshop for Corporate Social Responsibility (CSR) Practitioners του Κέντρου Αειφορίας (CSE), που έγινε στις 25-26 Μαρτίου στο Chicago και είναι πιστοποιημένο από το Institute of Environmental Management and Assessment (IEMA) της Αγγλίας.
Το σεμινάριο ανήκει στον κύκλο σεμιναρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει το Κέντρο Αειφορίας (CSE) παγκοσμίως σχετικά με τα εργαλεία που απαιτούνται για την εφαρμογή της Αειφόρου Ανάπτυξης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις επιχειρήσεις τους, στο οποίο και έχουν συμμετάσχει στελέχη από 18 χώρες.
Ο επόμενος κύκλος εταιρικών συζητήσεων θα συνεχιστεί στην Αθήνα στις 27 Μαΐου, με τίτλο: «Η σημασία της στρατηγικής για την κλιματική αλλαγή και η έκθεση αειφορίας», με στόχο να ενημερώσει σημαντικά στελέχη του εγχώριου και διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου για τη σημασία της έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για οποιονδήποτε κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο οργανισμό.

Τεύχος:E-shop

Μηνιαίο πρόγραμμα

April 2015
M T W T F S S
« Jun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Social Media

Facebook

Twitter

Linkedin

Youtube

Google+

Επικοινωνία

Συγγρού 236

Καλλιθέα, 17672

T: 210 9578130-2

F: 210 9578170

Classics

ΗΓΕΣΙΑ
MARKETING
MANAGEMENT
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ


Νέος Κωδικός

Εισάγετε την διεύθνση email και σύντομα θα λάβετε νέο Κωδικό Πρόσβασης.